YHTEYSHENKILÖT

MEIDÄN LISÄKSI TIIMIIMME KUULUU AMMATTITAITOISIA IHMISIÄ, JOTKA TAKAAVAT SINULLE IHANAN JUHLAPÄIVÄN

NINA ISOHANNI

TOIMINNAN NAINEN

OMISTAJA

nina@ilovepartyjuhlat.com

0458865734

Lomalla 1.7.-29.7.2020

Nina tutustuu asiakkaiden toiveisiin ja tarpeisiin huolella. Hyvän asiakaspalvelukokemuksen tuottaminen on Ninalle tärkeintä ja työt toteutetaan lähtökohtaisesti kustannustehokkaasti asiakkaan budjetin mukaan. Hänen vahvuuksiin kuuluu yritysjuhlien ja virkistypäivien järjestämisen lisäksi lasten juhlat. Heittäytyminen lastenjuhliin on helppoa, kun oma tytär on inspiraationa kaikenlaiselle lapsemieliselle hulluttelulle ja lapsia ohjaavalle toiminnalle.

Nina on koulutukseltaan maisteri, YAMK Restonomi ja Tradenomi.

Yritysjuhlien ja työhyvinvointipäivien järjestämisestä Ninalle on kertynyt laaja osaaminen tapahtumien suunnittelusta ja budjetoinnista. Yritysjuhlat ovat hyvä tasapaino brändiä, liiketoimintaa ja virkistystä. 

PETRA KIISKINEN

VISUALISTI JA KOKEMUKSEN TUOTTAJA

OMISTAJA

petra@ilovepartyjuhlat.com

0400753373

Lomalla 17.7.-16.8.2020

Petran vahvuuksiin kuuluu vahva visuaalinen silmä, runsaat ideat ongelmanratkaisukyky ja tarkka kokonaisuuden hallinta. Kokemuksellisuuden ymmärtäminen ja tuottaminen ovat lähtökohtia juhlasuunnittelussa. Hääjuhlien paletti on hänelle hyvin tuttua, ja hän tunnistaa tarpeet pieniinkin yksityiskohtiin.

 

Petra on koulutukseltaan maisteri, YAMK palvelumuotoilija ja restonomi. 

Kymmenen vuoden työkokemuksen kautta hänellä on vahva ymmärrys juhlien, ja tapahtumien järjestämisestä, cateringista ja ravintola- ja baari-toiminnoista niin yksityisissä kuin yrityksienkin juhlissa. Lisäksi hänellä on kyky hyödyntää palvelumuotoilun menetelmiä osallistamisessa.

Toimimme pääasiallisesti PK-seudulla ja sen rajapaikkakunnilla. Sopimuksen mukaan myös mieluusti muualle:)

 

Vuokratuotevarastomme osoite on Amerintie 1, 04320 Tuusula (nouto ja palautus sovitusti). Kun saavut paikan päällä, aja suoraan Amerin lounasravintolan pääovien eteen. Myös kuljetus ja postitus mahdollista.

Kesä-sesonki 2020: Ilovepartyn loma-ajat näet yhteyshenkilöiden alta. 

Yritys: NiPemar Oy

Y-tunnus:  2836027-8

Petra 0400753373, Nina 045 8865734

YHTEISTYÖKUMPPANIT

FOOD EXPERIENCE

RAVINTOLA CATERING MISTELI

Yhteistyössä Mistelin Joukon ja Janin kanssa on toimittu yrityksemme alusta asti ja tämä on lisännyt juhlasuunnittelun ja toteutuksen saumattomuutta. Hyvän yhteistyökumppanin kanssa toiminen tuottaa asiakkaalle myö huomattavia etuja kun palaverit voidaan käydä yhdessä ja somistuksesta tarjoiluun ja tarjoilusta siivoukseen sujuu näppärästi. Asiakas säästyy myös ylimääräiseltä astioiden kustaamiselta kun palveluita yhdistellään aikatauluun sopivaksi paketiksi.

HANDMADE

KUVIOLLA- OMPELIMO JA VERKKOKAUPPA

Kuviolla- ompelimon Sini loihtii yksilölliisiin tarpeisiin juhla-asuja, hääpukuja ja somisteita asiakkaan toiveiden mukaan.

Häneltä löytyy myös verkkokauppa, josta löytyy lahjaksi vaikka hääparille laadukkaita pellavatuotteita.

TÄRKEIDEN HETKIEN TALTIONTI

HÄÄVALOKUVAAJA

Juliaana Jussila on taidokas kuvaaja, jolla hääjuhla ikuistetaan tunnelmiin ja hetkiin, joita voi katsella lämmöllä juhlien jälkeen.

Kun varaat Juliaanan meidän kautta saat alennuksen;)

Pyydä tarjous!

©2017 by iloveparty. Proudly created with Wix.com