©2017 by iloveparty. Proudly created with Wix.com

Toimimme pääasiallisesti PK-seudulla ja sen rajapaikkakunnilla. Sopimuksen mukaan myös mieluusti muualle:)

 

Vuokratuotevarastomme osoite on Amerintie 1, 04320 Tuusula (nouto ja palautus sovitusti). Kun saavut paikan päällä, aja suoraan Amerin lounasravintolan pääovien eteen. Myös kuljetus ja postitus mahdollista.

Pyydä tarjous nyt vuodelle 2020 tai 2021

* 25.7-1.8.2020 loppuunmyyty(lisäykset olemassa oleviin varauksiin mahdollisia)

Yritys: NiPemar Oy

Y-tunnus:  2836027-8

Petra 0400753373, Nina 045 8865734

 

YHTEYSHENKILÖT

MEIDÄN LISÄKSI TIIMIIMME KUULUU AMMATTITAITOISIA IHMISIÄ, JOTKA TAKAAVAT SINULLE IHANAN JUHLAPÄIVÄN

NINA ISOHANNI

TOIMINNAN NAINEN

Nina tutustuu asiakkaiden toiveisiin ja tarpeisiin huolella. Hyvän asiakaspalvelukokemuksen tuottaminen on Ninalle tärkeintä ja työt toteutetaan lähtökohtaisesti kustannustehokkaasti asiakkaan budjetin mukaan. Hänen vahvuuksiin kuuluu yritysjuhlien ja virkistypäivien järjestämisen lisäksi lasten juhlat. Heittäytyminen lastenjuhliin on helppoa, kun oma tytär on inspiraationa kaikenlaiselle lapsemieliselle hulluttelulle ja lapsia ohjaavalle toiminnalle.

Ninan on koulutukseltaa maisteritason YAMK Restonomi ja Tradenomi.

Yritysjuhlien ja työhyvinvointipäivien järjestämisestä Ninalle on kertynyt laaja osaaminen tapahtumien suunnittelusta ja budjetoinnista. Yritysjuhlat ovat hyvä tasapaino brändiä, liiketoimintaa ja virkistystä. 

PETRA KIISKINEN

VISUALISTI JA KOKEMUKSEN TUOTTAJA

Petran vahvuuksiin kuuluu vahva visuaalinen silmä, runsaat ideat ongelmanratkaisukyky ja tarkka kokonaisuuden hallinta. Kokemuksellisuuden ymmärtäminen ja tuottaminen ovat lähtökohtia juhlasuunnittelussa. Hääjuhlien paletti on hänelle hyvin tuttua, ja hän tunnistaa tarpeet pieniinkin yksityiskohtiin.

 

Petra on koulutukseltaan maisteritason YAMK palvelumuotoilija. 

Kymmenen vuoden työkokemuksen kautta hänellä on vahva ymmärrys juhlien, ja tapahtumien järjestämisestä, cateringista ja ravintola- ja baari-toiminnoista niin yksityisissä kuin yrityksienkin juhlissa. 

VUODEN HÄÄPALVELU 2018

NUORI YRITYS NAPPASI PALKINNON

 

Vantaalaisten Nina Isohannin ja Petra Kiiskisen yritys Iloveparty-juhlapalvelu sai Vuoden Hääpalvelu -palkinnon.

Palkinto jaettiin Love me do -messuilla Kaapelitehtaalla 20. tammikuuta 2019.

Kauppalehti ja johtamislehti Fakta julkaisi artikkelin, "Loppusiivous sujuu huumorilla" https://www.kauppalehti.fi/fakta/lehdet

Saippuakuplilla kohti kevättä, moni hyöd

Asiakkaidemme kokemuksia Iloveparty- juhlapalveluista

Olemme kaikin puolin tyytyväisiä palveluunne ja ehdottomasti suosittelemme teitä myös eteenpäin. Kaikki meni muutenkin hääpäivänämme ihan nappiin. Iso kiitos kuuluu siitä myös teille"

Olemme kaikin puolin tyytyväisiä palveluunne ja ehdottomasti suosittelemme teitä myös eteenpäin. Kaikki meni muutenkin hääpäivänämme ihan nappiin. Iso kiitos kuuluu siitä myös teille"

Olemme kaikin puolin tyytyväisiä palveluunne ja ehdottomasti suosittelemme teitä myös eteenpäin. Kaikki meni muutenkin hääpäivänämme ihan nappiin. Iso kiitos kuuluu siitä myös teille"

Olemme kaikin puolin tyytyväisiä palveluunne ja ehdottomasti suosittelemme teitä myös eteenpäin. Kaikki meni muutenkin hääpäivänämme ihan nappiin. Iso kiitos kuuluu siitä myös teille"

-TARJOILUPALVELUT, HUOMENLAHJA ITSELLESI, KEVÄTMORSIAN 2018

Kiitos hyvästä palvelusta, suosittelen teitä varmasti eteenpäin :)

HUOMENLAHJA, KESÄMORSIAN 2018

Meillä oli häissä henkilökuntaa tarjoilijoina ja tämän lisäksi henkilökunta hoiti kaikki häiden juoksevat asiat ja kaikki sujui kuin itsestään. Ilovepartylta saimme myös juhlakoristeisiin ja käytännön asioihin konsultointia, heidän asiantuntijuuden ansiosta monta huolta katosi. Sovituista asioista pidettiin kiinni ja palvelu oli todella ammattitaitoista, sujuvaa ja tekijät olivat todella ystävällisiä. Heiltä ostettu palvelu takasi meille stressittömät häät.  Palvelu ja yhteistyö heidän kanssaan sujui täydellisesti, 5/5.

TARJOILIJAPALVELUT, HUOMENLAHJA, SOMISTUS, KESÄMORSIAN 2018

"Juhlat meni meillä tosi hyvin. Oltiin tosi tyytyväisiä loppusiivoukseen."

HUOMENLAHJA, KESÄMORSIAN 2018

"Olette mahtavia, ihanaa kun kaikki sujuu niin helposti, itselläni on ollut paljon vaikeuksia muiden hääjärjestelyiden kanssa"

VUOKRATUOTTEET, KESÄMORSIAN 2018

Todella suuret kiitokset juhlista, kaikki oli enmmän kuin täydellistä!!! SUURET KIITOKSET, OLETTE AIVAN MAHTAVIA!!!!!

SOMISTUSSUUNNITELMA, VUOKRATUOTTEET, HUOMENLAHJA, HÄÄPARI 2019

Palvelu oli erittäin hyvää ja toimivaa! Asiakaspalvelu todellakin hallussa! Tuolihuput ja rusetit upeita, tekivät juhlapaikasta arvokkaamman näköisen, kiitos!!

VUOKRATUOTTEET, KESÄMORSIAN 2019

Tarjoilijapalveluiden lisäksi tilasimme myös ruuat sekä astiat. Kaikki onnistui hienosti

CATERING, MORSIUSPARIN ÄITI 2019

Tuli paljon kehuja teistä! Kivakiva!

TARJOILIJAPALVELUT, RAVINTOLA 2019

Tarkka ja ystävällinen maskeeraaja, joka saapui oikeaan aikaan ja teki juhlavieraille ihanat kimaltavat kasvomaalaukset.

LASTENJUHLAT; GLITTER-KASVOMAALAUKSET, 7V TYTÖN ÄITI

Palvelu oli erittäin hyvää ja toimivaa! Asiakaspalvelu todellakin hallussa! Tuolihuput ja rusetit upeita, tekivät juhlapaikasta arvokkaamman näköisen, kiitos!!

VUOKRATUOTTEET, KESÄMORSIAN 2019

Tarina hääparilta 2019

TAINA & VILLE

Miten päädyitte valitsemaan ilovepartyn häidenne palveluntuottajaksi? 

Olin tammikuussa tutkimassa kaasoni kanssa häämessuilla catering ja hääsuunnittelu tarjontaa ja muutenkin hakemassa inspiraatiota häihin.. rupesi olemaan jo hiukan paniikki koska häät ovat jo heinäkuussa eikä mitään kunnon suunnitelmaa hääpaikan lisäksi. Siinä käveltyämme hetken törmäsimme oikein mukavaan ja ihanaan naiseen joka tarjosi meille karkkia ja kertoi edustavansa ilovepartya, hän oli siinä yhdessä ravintolamistelin kanssa kertomassa heidän palveluistaan johon melkein voi sanoa kuuluu kaikki mitä vaan häihin tarvitsee ja enemmänkin,olin myyty (jo siitä että sain suklaata)! Sitten messujen jälkeen äkkiä soittamaan miehelleni ja kertomaan hänelle löydostäni, sitten kävimme pohtimaan ja tutkimaan asiaa (olin jo päättänyt että heidät nappaamme). Sitten vaan sormet ristissä toivoimme parasta ettei ollut liian myöhä..Pian olimmekin sitten ottamassa molempiin yhteyttä ja sopimassa tapaamisesta. 

Miten yhteistyö ja palveluiden toteutuminen sujui?

Yhteistyö sujui kun unelma! Henkilökemiat toimi erittäin hyvin ja oli niin ihanaa saada ammattilaisen mielipide ja vinkkejä mitä kannattaa ottaa huomioon ja mikä toimii. Jopa lyhyellä varoitusajalla olitte täysin valmiita hoitamaan hommat! Tapaamispaikat oli hyviä ja joustavia valita ja aina jos oli kysyttävää niin tiesi että siihen vastaan. Palveluiden toteuttaminen oli super helppoa ja mutkatonta tuli välillä vähän sellainen olo että onko tämä edes mahdollista..Löytyy organisointikykyä, luovuutta, pitkää pinnaa, mahtava huumorintaju ja todella paljon mielikuvitusta te osaatte tehdä yhdestä elämän tärkeimmästä päivästä täysin hääparin näköisen! Osaatte myös hoidella stressaava morsianta erittäin hyvin. Tärkein ohje minkä teiltä saimme oli se että jos jotain puuttuu vaikka yksi kulho kukaan ei häävieraista sitä tiedä. Ei stressata.

Millainen oli mielestänne lopputulos?

Lopputulos oli aivan mahtava!  Me ja vieraat olimme mykistyneitä kuinka olitte onnistunut loihtimaan jo muutenkin upeasta paikasta aivan maagisen ja meidän näköisen jokaista yksityiskohtaa myöten, onnistuitte laittamaan meidän persoonat sinne esille vaikka sen luulisi olevan mahdotonta! Suoraan sanottuna tuntuu että ollaan vieläkin sanattomia hoiditte kaiken että meidän päivä on meidän päivä ja ei tarvinnut stressata mistään. Sen lisäksi kaikki häävieraat kehuivat koristeluja, palveluiden toimivuutta, sekä miten mahtava koko ilmapiiri oli, ja miten se todellakin kuvasti meitä.  Paikka oli myös tehty erittäin lapsiystävälliseksi mikä oli hienoa.

Suosittelisitteko ilovepartya muille?

SUOSITTELEN!! Lähtee hääparilta/muilta juhlioilta suuri stressi pois kun on rautaiset alan ammattilaiset puuhissa! On paljon asioita mitä pitää ottaa huomioon ja joku pieleen mennyt asia saattaa pahimmassa tapauksessa pilata koko päivän. sen takia suosittelen enemmän kun lämpimästi. Teidän kanssa siitä ei ollut pelkoa ollenkaan te teette tärkeästä päivästä täydellisen! Olette tehokas tiimi ja ihmisinä aivan upeita! Olette todellakin olette ILOVEPARTY isosti!  Saimme keskittyä vain juhliin mikä oli meille todella tärkeää, koska vieraita oli paljon ja tullut pitkin maailmaa meitä juhlistamaan. Olemme myös onnellisia että ostimme teiltä loppusiivous palvelun niin saimme nauttia juhlista isossa tilassa stressi vapaasti ja pohjanmaan kautta kuten myös vieraat! 

Kuvat: Maria Hedengren

YHTEISTYÖKUMPPANIT

FOOD EXPERIENCE

RAVINTOLA CATERING MISTELI

Yhteistyössä Mistelin Joukon ja Janin kanssa on toimittu yrityksemme alusta asti ja tämä on lisännyt juhlasuunnittelun ja toteutuksen saumattomuutta. Hyvän yhteistyökumppanin kanssa toiminen tuottaa asiakkaalle myö huomattavia etuja kun palaverit voidaan käydä yhdessä ja somistuksesta tarjoiluun ja tarjoilusta siivoukseen sujuu näppärästi. Asiakas säästyy myös ylimääräiseltä astioiden kustaamiselta kun palveluita yhdistellään aikatauluun sopivaksi paketiksi.

HANDMADE

KUVIOLLA- OMPELIMO JA VERKKOKAUPPA

Kuviolla- ompelimon Sini loihtii yksilölliisiin tarpeisiin juhla-asuja, hääpukuja ja somisteita asiakkaan toiveiden mukaan.

Häneltä löytyy myös verkkokauppa, josta löytyy lahjaksi vaikka hääparille laadukkaita pellavatuotteita.