Häät

Palveluita rakkauden juhlaan

KEEP CALM AND HAVE A CHAMPAGNE

TARJOILIJAT, BAARITARJOILIJAT

Teettekö juhliinne itse ruoat vai kuuluuko pitopalveluunne vain ruoat, tarjoilijamme huolehtivat tarjoilujen sujuvuudesta (esillepano, siisteydestä huolehtiminen, blokkaaminen, tiskaaminen, viinin kaato yms.)

 

Baaritarjoilija hoitaa juhlienne ennalta suunniteltujen drinkkien ja juomatarjoilujen hoitamisen. Baaritarjoilijan mukana saat tarvittaessa lisähintaan baarin tarvittavat somisteet, drinkkikoristeet, juomalasit/muovimukit, servetit, coolerit ja kylmätynnyrin.

Hinnat Baaritarjoilija tai tarjoilija 34e/h

*minimiveloitus 4h

*muut tarvikkeet vuokralla ja kulutustuotteet ostohinnalla

*pitopalvelumme menut sisältävät tarjoilijat, eikä niistä veloiteta erikseen. Katso pitopalvelu-palvelumme PITOPALVELU osiosta(myös pöytäliinat)

NO WORRIES

Before and after party- palvelu

Mikäli juhlatilasi aikataulupuitteet ovat haastavat, etkä halua hikoilla ennen tai jälkeen hääjuhlan, olemma apunasi.

Pakettiin kuuluu 6 tuntia somistusapua juhlapaikalla ja juhlatilan loppusiivous

Hinta 790e/paketti

 *Ylittyvät tunnit somistukseen halutessanne 45e/h/hlö (erikseen ostettuna 50e/h/hlö)

  *Kuljetuspalvelu erillisen tarjouksen mukaan, jossa huomioidaan pakettiauto, kuljetustiimi ja kilometrit.(noin.100-250e)

* pakettihinta kattaa kaiken tarvittavaan tyyppillisiin hääjuhliin (max. 140hlö), erikoiskohteet/erikoissomisteiden purku erillisellä tarjouksella

Pakettitarjouksen tilaajalle vuokratuotteiden toimitus ja nouto veloitukseton.

 

KOKONAISUUDEN HALLINTAA järjestelmällisellä suunnittelulla

HÄÄPOLKU- palvelu

hääsuunnittelija ja koordinaattori hääkaverina

Hääpolku-palvelun peruspaketti sisältää kolme tapaamista yhdessä hääparin kanssa. Tapaamisessa käydään hääparia askarrattuvia asioita läpi ja pyritään löytämään niihin yhdessä ratkaisu ja saattamaan asioita eteenpäin. Tärkeintä on asiantuntijan tuki suunnittelussa ja itse tekemisessä. Kolmeen tapaamiseen on käytettävissä yhteensä 6 tuntia. Aika voidaan hyödyntää juhlatilalla käyntiin, somistussuunnitelman aloittamiseen, palvelutuottajien valintaan, kutsujen tekemiseen tai muuhun sellaiseen, johon tuntuu, että tarvitsette asiantuntijan tai hääkaverin apua.

Hinta 350e.

*Lisäpalvelut

Hääkaverin/suunnittelijan työntunnit peruspaketin jälkeen 50e tai sopimuksen mukaan kiinteä kokonaishinta. Keskimääräinen häiden suunnittelutyön kokonaiskustannus 900e -3000e riippuen sisällöstä ja häiden kokoluokasta.

Somiste-elementti paikan päälle

Pallokaari

Hän puhkui ja puhalsi, tai sitten ei... vaan iloveparty saapui paikan päälle ja pallokaari valmistui kuin itsestään. 

Ilmakallokaari- somituspakettiin kuuluuvat ilmapallot, kaari, ilmapallon täyttö- ja somistustyö sekä kuljetus pk-seudulla.

Hinnat

Pallokaari toiveväreillä kuvan mukaisesti 320e

lisähinnat:

Harsokukka-somistus kaareen 35e

Eucalyptus somistus kaareen  35e

Eucalyptys köynnös kaareen (tekokasvi- muovia kuvassa) 20e

Muut kukkasomisteet erillisellä tarjouksella

Taustateline, led-valot ja harsoverhot + 100e

Erikoispallot lasketaan erikseen tarjouksen ja toiveen mukaan

Haluatko tehdä itse kaaren?

Voimme vuokrata pyöreän kaaren 65e

Eucalyptus tekokasviköynnös 20e

Tausteline 30e

Harsoverhot kpl 1,50/kpl, kuvassa 15kpl

Led- valoverho 8e

* varatkaa rakentamiseen 4-5h, led- valojen kiinnitykseen on hyvä käyttää hakaneuloja, ilmapallokaareen siimaa ja teippiä

SE TUNNE, KUN HERÄÄT VASTAVIHITTYNÄ

HUOMENLAHJA ITSELLESI

- Juhlapaikan loppusiivous

Hääpäivän jälkeinen loppusiivous juhlapaikalla sisältää hääparin kanssa ennalta sovitut asiat kuten somisteiden, kukkien, ruokien, juomien, häälahjojen ja mahdollisten vuokratuotteiden keräämisen ja pakkaamisen, pöytien/kalusteiden järjestelyn ja pyyhkimisen, muut siivous toimenpiteet, avainten palauttamisen, tavaran toimittamisen tai lähettämisen haluttuun osoitteeseen.

Tilavuokraajan sopimusehdot kannattaa muistaa huomioida ja joskus myös vuokraaika sattaa olla haaste. Sitä varten me olemme. Voimme toimia apukäsinä tai toimia itsenäisesti ennalta sovittujen ohjeiden mukaan.

Säästämme palvelulla hääparin, kaasojen, bestmanien ja läheisten stressin seuraavasta päivästä tai jopa yön aikana tapahtuvasta siivouksesta.

Pääkaupunkiseudulla juhlapaikan siivouksen tarjoamme pakettihinnoilla

Peruspaketti

Juhlat max. 140hlö   päivä 470e, yö 490e (sis. yhdessä sovittu siivoustoimi)

Kuljetuspaketti

Juhlat max 140hlö     päivä 670e, yö 690e (sis. siivoustoimi ja juhlatavaroiden kuljetuksen kotiin pk-seudulla (pakettiauto ja kilometrit). Mikäli catering on otettu myös meidän tai Ravintola Mistelin kautta, ylijääneiden astioiden nouto ja palautus kuuluu hintaan)

Muut paikkakunnat tai pienet sekä suuret erityiskohteet: pyydä erillinen tarjous:)

JUHLAPAIKKANI, MILTÄ SE NÄYTTÄÄ? RIITTÄKÖ TILAVUOKRAN MÄÄRITTELEMÄ AIKA SOMISTUKSEEN JA KUKA PAIKAN SOMISTAA?

SOMISTUS-palvelu

Onko juhlapaikan vuokra-aika rajallinen ja hääaamuna se pitäisi vielä ehtiä somistaakin? Haluatko visuaalisen silmäyksen suunnitelmiisi tai vain toiveisiisi? Mikäli sinulla on selkeä toteutussuunnitelma, olemme ehdottomasti auttavina käsipareina kiireen keskellä tai toimimme itsenäisesti ennalta sovitun mukaisesti. Voimme myös suunnitella somistuskokonaisuuden kokonaan yhdessä.

Somistuksen apukädet- palvelu

juhlapaikalla asiakkaan oman suunnitelman/ohjeistuksen mukaan

50e/h/hlö

* minimiveloitus 4h

Häädesigner-  exlusive palvelu

sis. käynnin juhlapaikalla, somistussuunnitelman tekeminen toiveiden mukaisesti, somisteiden hankinta ja somistustyö.

 

Käynti juhlapaikalla, palaverit, suunnitelma somistuksesta ja budjetista somistukseen

Hinta 500e.

 

Tämän perusteella arvio suunnitelman toteuttamiseen liittyvästä työstä ja toteutuksesta ja sen hinnasta. Keskihinta noin 1000 - 3000e riippuen valikoiduista somisteista ja kukista. Suunnitelma voidaan tehdä myös budjetin mukaan.

Budget designer- palvelu

Hyvää, edullista ja yksinkertaista apua somistukseen. Sisältää käynnin juhlapaikalla, kevyen ja nopea toteutuksisen suunnitelman, somistustyön, somisteet ja kukat. Tämä on oikea vaihtoehto teille, jos haluatte juhlatilasta kauniin yksinkertaisuudessaan ja huolettoman järjestelytyön.

 

1400e

 

FAQS- HÄÄT

TIESITKÖ, ETTÄ?

HÄÄAAMUN KIIREITÄ: KAUAN TUOLIHUPPUJEN LAITTAMISESSA KESTÄÄ?

100 tuolihuppua tuoleihin= 1 hlö/2 tuntia. 
100 tuolihuppua pois tuoleista= 1hlö /1 tunti

TUIKUT SAMMUVAT LIIAN AIKAISIN JA NE TULEE SAMMUTTAA JUHLIEN PÄÄTYTTYÄ

Mikäli olet valinnut tuikkuja hääjuhlasi somistukseen, suosi pitkäkestoisesti palavia tuikkuja. Perinteinen 4h palava tuikku joudutaan vaihtamaan juhlan aikana. Kuvittele 50 tuikkukippoa, joissa on steariinia, ja ne tulisi kerätä kuumina pois, jotta saa uuden tilalle ja sytytettyä sen. Tuikut sammuvat myös eri aikaan.
Vinkkinä olisi hyvä sopia kuka nämä vaihtaa tai loppuillassa sammuttaa. 50 tuikkukuppia ja 50 puhallusta kaasomekossa? Varatkaa mukaan metallinen tuikkusammuttaja. Ulkona olevat roihut ovat myös oma haasteensa, niiden päälle ei sovi kaataa vettä. Mikäli suunnitelmallinen tulien vahtiminen ja sammuttaminen ei ole häidenne juttu, hoidamme tämän mielellämme hääjuhlan aikana tai juhlan loppusiivouksen yhteydessä.

KOLMAS OSA AVATUISTA JUOMISTA JÄÄ JUOMATTA

Illan pikkutunneilla hilpeä häävierajoukko nauttii jo useampaa juomaa samaan aikaan ja oikeastaan on jo unohtanut avanneensa kaksi juomaa viimeisen 15 minuuntin aikana. Siivoukseen on hyvä varata ämpäri, johon kaiken ihanan boolin voi sekoittaa, yksittäisten tölkkien roudaaminen lavuaariin ei ole tehokasta siivousta rajatussa ajassa. 

Juomien hamstraajia voi toki yrittää hillita nimiköiduilla laseilla/mukeilla tai hankkimalla baaritarjoilijan juhlien ajaksi. Siivouspuuhissa ilovepartyn tiimi on myös valmis auttamaan.

HÄÄRUOASTA JÄÄ AINA YLI

Catering- yritykset eivät ota riskiä ruoan loppumisesta kesken juhlien. Varaa aina catering- yritykselle rasioita, joihin he voivat pakata ylijäämään teille vielä kotiin evääksi vaikkapa sunnareita varten. Olette maksaneet häämenustanne paljon, hyödyntäkää se kokonaan.


Mikäli loppusiivouksenne tapahtuu yöllä, ja jatkot ovat baarissa, voimme toimittaa loppuusiivouksen yhteydessä ruoat jääkaappinnen kotiinne muiden tarvikkeiden ohessa.

HÄÄVIERAIDEN ODOTUTTAMINEN

Me suomalaiset olemme huonoja smal talkissa. Kun hääpari on kuvauksissa, juhlavieraat joutuvat kiusallisen tilan äärelle. Kevennä tilannetta tarjoamalla vierraille odottamisen aikana juotavaa, vaikka ihan vain vettäkin. Kunhan on jotain mitä hypistellä samalla kun joutuu juttelemaan kaukaisille sukulaisille.

RIISIN HEITTO- Harkinnan mukaan

Vhikimisten jälkeen voidaan vaikkapa puhallella saippuakuplia ja heilutella viirejä. Kaikki mitä maahan heitetään, tulee kerätä pois ja se voi olla aikataulullisesti haastavaa kaasoille, jos heidän tulisi kuitenkin olla hääpaikalla ensimmäisenä. 

CASE: SUOMENLINNA

NIIIN IHANA, mutta haastava kohde. Muistakaa ehtiä lauttaan. Viimeinen lautta lähtee 02.00, aamulla seuraava 06.00. Häätarvikkeille suunnattu ulkovarasto tulee tyhjentää 12.00 aamuun mennessä, samoin pakettiauto ei saa olla näkyvällä paikalla ja sekin tulee siirtää pois klo 12.00 mennessä seuraavana päivänä.  Tenalji Von Fersen on iso tila ja kivuttavia rappusia riittävästi, jos siivojia on vähintään 3-4 henkilöä, onnistuu tilan siivous yön pikkutunneillakin. Myllysalin siivous onnistuu muutamassa tunnissa 2-4 henkilön voimin. Pirunkirkko muutamassa tunnissa 2- 3 henkilöä. Lauttapaikka(edes-takaisin) kannattaa varata ajoissa, erityisesti kesä-aikaan lautalla liikkuu useampia juhlijoita ja palveluntuottajia pakettiautoineen. Lauttamaksu maksaa 55e ennakkovarauksella. Kannattaa siis suosia pakettiautoa kuljetuksessa.

Meiltä saatavissa loppusiivous ja somisteiden, lahjatavaroiden kuljetus mantereelle kotiosoitteeseen näihinkin tunnelmiin;)

Maksuehdot

Häät ovat jokaiselle suuri sijoitus ja niihin sijoittaminen on varmasti kaiken väärti. Ymmärrämme kuitenkin myös hääparien budjetti-asiat, jotka tulee ottaa huomioon. Kaikkea ei aina välttämättä voi ostaa tai hankkia, vaikka kuinka toivoisi. Yllättävät elämänkäänteet ja taloudellinen tilanne saattaa muuttua, tai haluatte jakaa maksuja tasaisesti pidemmälle ajalle. Autamme mielellämme teitä tekemään halutessanne maksu-sopimuksen kanssamme, moni hääpari on meille maksanut palveluita esimerkiksi erämaksuna. Voitte aloittaa ennen hääjuhlaa jo halutessanne maksut ja maksaa jopa kymmenessä erässä.

Asiat järjestyvät aina myös näissä asioissa, älkää huolehtiko <3 Huolehtikaa itsestänne hääpäivänä meidän avulla.

©2017 by iloveparty. Proudly created with Wix.com