©2017 by iloveparty. Proudly created with Wix.com

HÄÄT

Palveluita rakkauden juhlaan

SE TUNNE, KUN HERÄÄT VASTAVIHITTYNÄ

HUOMENLAHJA ITSELLESI-palvelu

- Juhlapaikan loppusiivous

Hääpäivän jälkeinen loppusiivous juhlapaikalla sisältää hääparin kanssa ennalta sovitut asiat kuten somisteiden, kukkien, ruokien, juomien, häälahjojen ja mahdollisten vuokratuotteiden keräämisen ja pakkaamisen, pöytien/kalusteiden järjestelyn ja pyyhkimisen, muut siivous toimenpiteet, avainten palauttamisen, tavaran toimittamisen tai lähettämisen haluttuun osoitteeseen.

Tilavuokraajan sopimusehdot kannattaa muistaa huomioida ja joskus myös vuokraaika sattaa olla haaste. Sitä varten me olemme. Voimme toimia apukäsinä tai toimia itsenäisesti ennalta sovittujen ohjeiden mukaan.

Säästämme palvelulla hääparin, kaasojen, bestmanien ja läheisten stressin seuraavasta päivästä tai jopa yön aikana tapahtuvasta siivouksesta.

Pääkaupunkiseudulla juhlapaikan siivouksen tarjoamme pakettihinnoilla

Peruspaketti

Juhlat max. 130hlö   päivä 460e, yö 490e (sis. yhdessä sovittu siivoustoimi)

Kuljetuspaketti

Juhlat max 130hlö     päivä 660e, yö 690e (sis. siivoustoimi ja juhlatavaroiden kuljetuksen kotiin pk-seudulla (pakettiauto ja kilometrit). Mikäli catering on otettu myös meidän tai Ravintola Mistelin kautta, ylijääneiden astioiden nouto ja palautus kuuluu hintaan)

Muut paikkakunnat tai pienet sekä suuret erityiskohteet: pyydä erillinen tarjous:)

JUHLAPAIKKANI, MILTÄ SE NÄYTTÄÄ? RIITTÄKÖ TILAVUOKRAN MÄÄRITTELEMÄ AIKA SOMISTUKSEEN JA KUKA PAIKAN SOMISTAA?

SOMISTUS-palvelu

Onko juhlapaikan vuokra-aika rajallinen ja hääaamuna se pitäisi vielä ehtiä somistaakkin? Haluatko visuaalisen silmäyksen suunnitelmiisi tai vain toiveisiisi? Mikäli sinulla on selkeä toteutussuunnitelma, olemme ehdottomasti auttavina käsipareina kiireen keskellä tai toimimme itsenäisesti ennalta sovitun mukaisesti. Voimme myös suunnitella somistuskokonaisuuden kokonaan yhdessä.

Somistuksen apukädet juhlapaikalla

50e/h/hlö* minimiveloitus 4h

Digitaalinen somistussuunnitelma

Hinta suunnitelmalle, sis.käynnin juhlapaikalla, tapaamisen ja visualisoinnin ja listauksen hankinnoista digitaalisesti 600e

Somistuksen yhteissuunnittelu ja työn toteutus

Hinta suunnitelmalle, sis. suunnittelutyön käynnin juhlapaikalla, tapaamiset ja visualisoinnin ja listauksen hankinnoista digitaalisesti, somistuksen työn toteutus 1200e-2000e

(Vuokraamon tuotteet varaajalle -50%, hankintoja tuotantoihin sovitusti ja sis. kuljetukset)

KEEP CALM AND HAVE A CHAMPAGNE

TARJOILIJAT, BAARITARJOILIJAT

Teettekö juhliinne itse ruoat vai kuuluuko pitopalveluunne vain ruoat, tarjoilijamme huolehtivat tarjoilujen sujuvuudesta (esillepano, siisteydestä huolehtiminen, blokkaaminen, tiskaaminen, viinin kaato yms.)

 

Baaritarjoilija hoitaa juhlienne ennalta suunniteltujen drinkkien ja juomatarjoilujen hoitamisen. Baaritarjoilijan mukana saat tarvittaessa lisähintaan baarin tarvittavat somisteet, drinkkikoristeet, juomalasit/muovimukit, servetit, coolerit ja kylmätynnyrin.

Hinnat Baaritarjoilija tai tarjoilija 34e/h

*minimiveloitus 4h

*muut tarvikkeet vuokralla ja kulutustuotteet ostohinnalla

*pitopalvelumme menut sisältävät tarjoilijat, eikä niistä veloiteta erikseen. Katso pitopalvelu-palvelumme PITOPALVELU osiosta(myös pöytäliinat)

IKUISTA KOKO PÄIVÄ ELOKUVAKSI

HÄÄELOKUVA

Yhteistyökumppanimme Beyond the box kuvaa,  editoi videon ja äänimaailman,  ja luo hääpäivästänne tarinan ja tuottaa siitä elokuvan. Mahdollisuus drone-kuvauskopterin käyttöön

Vihkiminen alk.1000e

Koko päivä alk. 1800e

Drone-lisäkulut 500e

Hää-fasilitointia empaattisin ja projetinhallinnan keinoin

WED- fasilition

Osallistetaan hääseurue, hääparin vanhemmat, kaasot, bestmanit yhteiseen hetkeen, jolloin suunnittellaan hääparin häitä. Millaisia fiiliksiä, haasteita ja ratkaisuja sekä ideoita voidaan yhdessä löytää unelmapäivän toteuttamiseen? Mikä on rooli kenelläkin?

Hääfasilitaattori ohjaa tilaisuuden kulkua eri menetelmillä ja osallistamispelejä käyttäen. Niiden teemat sovitaan yhdessä ennakkoon hääparin kanssa. Lopputulokset, ideat ja merkitykselliset asiat dokumentoidaan tai tuotetaan tilaisuudessa tai jälkikäteen muistiin. Lähestytään häitä empaattisesta ja kokemuksellisesta näkökulmasta perinteisen juhlajärjestelyn sijaan.

Tilaisuus antaa mahdollisuuden selkeyttää hääsuunnittelua, auttaa tekemään päätöksiä ja löytämään asioita, joita ei muuten olisi ehkä tullut ajatelleeksi. Kaiken lisäksi tämä on hauskaa, mikseipä iltaan sopisi myös hieman skumppaakin?

Tilaisuuden toteutus (2h) ja sen suunnittelu 340e

Lisäpalvelut:

Toinen tilaisuus, jossa käydään läpi sen hetkinen tilanne, ratkaisuvaihtoehdot ja muut sen hetken tärkeät asiat (2h), 250e

KOKONAISUUDEN HALLINTAA järjestelmällisellä suunnittelulla

HÄÄPOLKU- Palvelu

Hääpolku-palvelun peruspaketti sisältää kolme tapaamista yhdessä hääparin kanssa. Tapaamisessa käydään hääparia askarrattuvia asioita läpi ja pyritään löytämään niihin yhdessä ratkaisu ja saattamaan asioita eteenpäin. Tärkeintä on asiantuntijan tuki suunnittelussa ja itse tekemisessä. Kolmeen tapaamiseen on käytettävissä yhteensä 6 tuntia. Yhdessä voidaan käsitellä vaikka tarjouspyyntöjä tai tehdä niitä, valita sopivia somisteita  tai etsiä omaa tyyliä, pohtia istumajärjestystä tai kirjoittaa kutsukortteja, Asiantuntija on nimenomaan hääkaveri, jollla on kokemusta useammista juhlista ja häistä, ja osaa nähdä asiat myös käytännön kannalta.

Hinta 340e.

*Lisäpalvelut

Hääkaverin/suunnittelijan työntunnit peruspaketin jälkeen 50e tai sopimuksen mukaan kiinteä kokonaishinta. Keskimääräinen häiden suunnittelutyön kokonaiskustannus 900e -3000e riippuen sisällöstä ja häiden kokoluokasta.

 

FAQS- HÄÄT

TIESITKÖ, ETTÄ?

HÄÄAAMUN KIIREITÄ: KAUAN TUOLIHUPPUJEN LAITTAMISESSA KESTÄÄ?

100 tuolihuppua tuoleihin= 1 hlö/2 tuntia. 
100 tuolihuppua pois tuoleista= 1hlö /1 tunti

TUIKUT SAMMUVAT LIIAN AIKAISIN JA NE TULEE SAMMUTTAA JUHLIEN PÄÄTYTTYÄ

Mikäli olet valinnut tuikkuja hääjuhlasi somistukseen, suosi pitkäkestoisesti palavia tuikkuja. Perinteinen 4h palava tuikku joudutaan vaihtamaan juhlan aikana. Kuvittele 50 tuikkukippoa, joissa on steariinia, ja ne tulisi kerätä kuumina pois, jotta saa uuden tilalle ja sytytettyä sen. Tuikut sammuvat myös eri aikaan.
Vinkkinä olisi hyvä sopia kuka nämä vaihtaa tai loppuillassa sammuttaa. 50 tuikkukuppia ja 50 puhallusta kaasomekossa? Varatkaa mukaan metallinen tuikkusammuttaja. Ulkona olevat roihut ovat myös oma haasteensa, niiden päälle ei sovi kaataa vettä. Mikäli suunnitelmallinen tulien vahtiminen ja sammuttaminen ei ole häidenne juttu, hoidamme tämän mielellämme hääjuhlan aikana tai juhlan loppusiivouksen yhteydessä.

KOLMAS OSA AVATUISTA JUOMISTA JÄÄ JUOMATTA

Illan pikkutunneilla hilpeä häävierajoukko nauttii jo useampaa juomaa samaan aikaan ja oikeastaan on jo unohtanut avanneensa kaksi juomaa viimeisen 15 minuuntin aikana. Siivoukseen on hyvä varata ämpäri, johon kaiken ihanan boolin voi sekoittaa, yksittäisten tölkkien roudaaminen lavuaariin ei ole tehokasta siivousta rajatussa ajassa. 

Juomien hamstraajia voi toki yrittää hillita nimiköiduilla laseilla/mukeilla tai hankkimalla baaritarjoilijan juhlien ajaksi. Siivouspuuhissa ilovepartyn tiimi on myös valmis auttamaan.

HÄÄRUOASTA JÄÄ AINA YLI

Catering- yritykset eivät ota riskiä ruoan loppumisesta kesken juhlien. Varaa aina catering- yritykselle rasioita, joihin he voivat pakata ylijäämään teille vielä kotiin evääksi vaikkapa sunnareita varten. Olette maksaneet häämenustanne paljon, hyödyntäkää se kokonaan.


Mikäli loppusiivouksenne tapahtuu yöllä, ja jatkot ovat baarissa, voimme toimittaa loppuusiivouksen yhteydessä ruoat jääkaappinnen kotiinne muiden tarvikkeiden ohessa.

HÄÄVIERAIDEN ODOTUTTAMINEN

Me suomalaiset olemme huonoja smal talkissa. Kun hääpari on kuvauksissa, juhlavieraat joutuvat kiusallisen tilan äärelle. Kevennä tilannetta tarjoamalla vierraille odottamisen aikana juotavaa, vaikka ihan vain vettäkin. Kunhan on jotain mitä hypistellä samalla kun joutuu juttelemaan kaukaisille sukulaisille.

RIISIÄ EI SAA HEITTÄÄ

Vhikimisten jälkeen voidaan vaikkapa puhallella saippuakuplia ja heilutella viirejä. Kaikki mitä maahan heitetään, tulee kerätä pois ja se voi olla aikataulullisesti haastavaa kaasoille, jos heidän tulisi kuitenkin olla hääpaikalla ensimmäisenä. Riisi on vaaraksi pikkulinnuille.

CASE: SUOMENLINNA

NIIIN IHANA, mutta haastava kohde. Muistakaa ehtiä lauttaan. Viimeinen lautta lähtee 02.00, aamulla seuraava 06.00. Häätarvikkeille suunnattu ulkovarasto tulee tyhjentää 12.00 aamuun mennessä, samoin pakettiauto ei saa olla näkyvällä paikalla ja sekin tulee siirtää pois klo 12.00 mennessä seuraavana päivänä.  Tenalji Von Fersen on iso tila ja kivuttavia rappusia riittävästi, jos siivojia on vähintään 3-4 henkilöä, onnistuu tilan siivous yön pikkutunneillakin. Myllysalin siivous onnistuu muutamassa tunnissa 2-4 henkilön voimin. Pirunkirkko muutamassa tunnissa 2- 3 henkilöä. Lauttapaikka(edes-takaisin) kannattaa varata ajoissa, erityisesti kesä-aikaan lautalla liikkuu useampia juhlijoita ja palveluntuottajia pakettiautoineen. Lauttamaksu maksaa 55e ennakkovarauksella. Kannattaa siis suosia pakettiautoa kuljetuksessa.

Meiltä saatavissa loppusiivous ja somisteiden, lahjatavaroiden kuljetus mantereelle kotiosoitteeseen näihinkin tunnelmiin;)