top of page

Sydämellinen ja suuren suuri kiitos teille kaikesta avusta suurta päiväämme varten. Teidän apunne ja palvelunne oli paras lahja mitä annoimme itse itsellemme. Oli mieletöntä huomata heti juhlapaikalle saavuttuamme miten hyvin teillä oli homma hanskassa ja itse ei tarvinnut stressata mistään. Emme voi tarpeeksi myöskään hehkuttaa siivouspalveluanne. Ystäväni sanoin: Tämä oli myös hieno lahja koko hääseurueelle, kun jokainen sai keskittyä aivan viimeiseen hetkeen saakkaa itse juhlaan. Tulemme koko sydämestämme suosittelemaan teitä eteenpäin. Vielä kerran- KIITOS

Palvelu oli erittäin hyvää ja toimivaa! Asiakaspalvelu todellakin hallussa! Tuolihuput ja rusetit upeita, tekivät juhlapaikasta arvokkaamman näköisen, kiitos!!

TAINAN JA VILLEN TARINA

Miten päädyitte valitsemaan ilovepartyn häidenne palveluntuottajaksi? 

Olin tammikuussa tutkimassa kaasoni kanssa häämessuilla catering ja hääsuunnittelu tarjontaa ja muutenkin hakemassa inspiraatiota häihin.. rupesi olemaan jo hiukan paniikki koska häät olivat jo heinäkuussa eikä mitään kunnon suunnitelmaa hääpaikan lisäksi. Siinä käveltyämme hetken törmäsimme oikein mukavaan ja ihanaan naiseen joka tarjosi meille karkkia ja kertoi edustavansa ilovepartya, hän oli siinä yhdessä ravintolamistelin kanssa kertomassa heidän palveluistaan johon melkein voi sanoa kuuluu kaikki mitä vaan häihin tarvitsee ja enemmänkin,olin myyty (jo siitä että sain suklaata)! Sitten messujen jälkeen äkkiä soittamaan miehelleni ja kertomaan hänelle löydostäni, sitten kävimme pohtimaan ja tutkimaan asiaa (olin jo päättänyt että heidät nappaamme). Sitten vaan sormet ristissä toivoimme parasta ettei ollut liian myöhä..Pian olimmekin sitten ottamassa molempiin yhteyttä ja sopimassa tapaamisesta. 

Miten yhteistyö ja palveluiden toteutuminen sujui?

Yhteistyö sujui kun unelma! Henkilökemiat toimi erittäin hyvin ja oli niin ihanaa saada ammattilaisen mielipide ja vinkkejä mitä kannattaa ottaa huomioon ja mikä toimii. Jopa lyhyellä varoitusajalla olitte täysin valmiita hoitamaan hommat! Tapaamispaikat oli hyviä ja joustavia valita ja aina jos oli kysyttävää niin tiesi että siihen vastaan. Palveluiden toteuttaminen oli super helppoa ja mutkatonta tuli välillä vähän sellainen olo että onko tämä edes mahdollista..Löytyy organisointikykyä, luovuutta, pitkää pinnaa, mahtava huumorintaju ja todella paljon mielikuvitusta te osaatte tehdä yhdestä elämän tärkeimmästä päivästä täysin hääparin näköisen! Osaatte myös hoidella stressaava morsianta erittäin hyvin. Tärkein ohje minkä teiltä saimme oli se että jos jotain puuttuu vaikka yksi kulho kukaan ei häävieraista sitä tiedä. Ei stressata.

Millainen oli mielestänne lopputulos?

Lopputulos oli aivan mahtava!  Me ja vieraat olimme mykistyneitä kuinka olitte onnistunut loihtimaan jo muutenkin upeasta paikasta aivan maagisen ja meidän näköisen jokaista yksityiskohtaa myöten, onnistuitte laittamaan meidän persoonat sinne esille vaikka sen luulisi olevan mahdotonta! Suoraan sanottuna tuntuu että ollaan vieläkin sanattomia hoiditte kaiken että meidän päivä on meidän päivä ja ei tarvinnut stressata mistään. Sen lisäksi kaikki häävieraat kehuivat koristeluja, palveluiden toimivuutta, sekä miten mahtava koko ilmapiiri oli, ja miten se todellakin kuvasti meitä.  Paikka oli myös tehty erittäin lapsiystävälliseksi mikä oli hienoa.

Suosittelisitteko ilovepartya muille?

SUOSITTELEN!! Lähtee hääparilta/muilta juhlioilta suuri stressi pois kun on rautaiset alan ammattilaiset puuhissa! On paljon asioita mitä pitää ottaa huomioon ja joku pieleen mennyt asia saattaa pahimmassa tapauksessa pilata koko päivän. sen takia suosittelen enemmän kun lämpimästi. Teidän kanssa siitä ei ollut pelkoa ollenkaan te teette tärkeästä päivästä täydellisen! Olette tehokas tiimi ja ihmisinä aivan upeita! Olette todellakin olette ILOVEPARTY isosti!  Saimme keskittyä vain juhliin mikä oli meille todella tärkeää, koska vieraita oli paljon ja tullut pitkin maailmaa meitä juhlistamaan. Olemme myös onnellisia että ostimme teiltä loppusiivous palvelun niin saimme nauttia juhlista isossa tilassa stressi vapaasti ja pohjanmaan kautta kuten myös vieraat! 

tainajaville2.PNG
bottom of page