VUODEN HÄÄPALVELU 2018

NUORI YRITYS NAPPASI PALKINNON

 

Vantaalaisten Nina Isohannin ja Petra Kiiskisen yritys Iloveparty-juhlapalvelu sai Vuoden Hääpalvelu -palkinnon.

Palkinto jaettiin Love me do -messuilla Kaapelitehtaalla 20. tammikuuta 2019.

Kauppalehti ja johtamislehti Fakta julkaisi artikkelin, "Loppusiivous sujuu huumorilla" https://www.kauppalehti.fi/fakta/lehdet

Saippuakuplilla kohti kevättä, moni hyöd

Tarina hääparilta 2019

TAINA & VILLE

Miten päädyitte valitsemaan ilovepartyn häidenne palveluntuottajaksi? 

Olin tammikuussa tutkimassa kaasoni kanssa häämessuilla catering ja hääsuunnittelu tarjontaa ja muutenkin hakemassa inspiraatiota häihin.. rupesi olemaan jo hiukan paniikki koska häät ovat jo heinäkuussa eikä mitään kunnon suunnitelmaa hääpaikan lisäksi. Siinä käveltyämme hetken törmäsimme oikein mukavaan ja ihanaan naiseen joka tarjosi meille karkkia ja kertoi edustavansa ilovepartya, hän oli siinä yhdessä ravintolamistelin kanssa kertomassa heidän palveluistaan johon melkein voi sanoa kuuluu kaikki mitä vaan häihin tarvitsee ja enemmänkin,olin myyty (jo siitä että sain suklaata)! Sitten messujen jälkeen äkkiä soittamaan miehelleni ja kertomaan hänelle löydostäni, sitten kävimme pohtimaan ja tutkimaan asiaa (olin jo päättänyt että heidät nappaamme). Sitten vaan sormet ristissä toivoimme parasta ettei ollut liian myöhä..Pian olimmekin sitten ottamassa molempiin yhteyttä ja sopimassa tapaamisesta. 

Miten yhteistyö ja palveluiden toteutuminen sujui?

Yhteistyö sujui kun unelma! Henkilökemiat toimi erittäin hyvin ja oli niin ihanaa saada ammattilaisen mielipide ja vinkkejä mitä kannattaa ottaa huomioon ja mikä toimii. Jopa lyhyellä varoitusajalla olitte täysin valmiita hoitamaan hommat! Tapaamispaikat oli hyviä ja joustavia valita ja aina jos oli kysyttävää niin tiesi että siihen vastaan. Palveluiden toteuttaminen oli super helppoa ja mutkatonta tuli välillä vähän sellainen olo että onko tämä edes mahdollista..Löytyy organisointikykyä, luovuutta, pitkää pinnaa, mahtava huumorintaju ja todella paljon mielikuvitusta te osaatte tehdä yhdestä elämän tärkeimmästä päivästä täysin hääparin näköisen! Osaatte myös hoidella stressaava morsianta erittäin hyvin. Tärkein ohje minkä teiltä saimme oli se että jos jotain puuttuu vaikka yksi kulho kukaan ei häävieraista sitä tiedä. Ei stressata.

Millainen oli mielestänne lopputulos?

Lopputulos oli aivan mahtava!  Me ja vieraat olimme mykistyneitä kuinka olitte onnistunut loihtimaan jo muutenkin upeasta paikasta aivan maagisen ja meidän näköisen jokaista yksityiskohtaa myöten, onnistuitte laittamaan meidän persoonat sinne esille vaikka sen luulisi olevan mahdotonta! Suoraan sanottuna tuntuu että ollaan vieläkin sanattomia hoiditte kaiken että meidän päivä on meidän päivä ja ei tarvinnut stressata mistään. Sen lisäksi kaikki häävieraat kehuivat koristeluja, palveluiden toimivuutta, sekä miten mahtava koko ilmapiiri oli, ja miten se todellakin kuvasti meitä.  Paikka oli myös tehty erittäin lapsiystävälliseksi mikä oli hienoa.

Suosittelisitteko ilovepartya muille?

SUOSITTELEN!! Lähtee hääparilta/muilta juhlioilta suuri stressi pois kun on rautaiset alan ammattilaiset puuhissa! On paljon asioita mitä pitää ottaa huomioon ja joku pieleen mennyt asia saattaa pahimmassa tapauksessa pilata koko päivän. sen takia suosittelen enemmän kun lämpimästi. Teidän kanssa siitä ei ollut pelkoa ollenkaan te teette tärkeästä päivästä täydellisen! Olette tehokas tiimi ja ihmisinä aivan upeita! Olette todellakin olette ILOVEPARTY isosti!  Saimme keskittyä vain juhliin mikä oli meille todella tärkeää, koska vieraita oli paljon ja tullut pitkin maailmaa meitä juhlistamaan. Olemme myös onnellisia että ostimme teiltä loppusiivous palvelun niin saimme nauttia juhlista isossa tilassa stressi vapaasti ja pohjanmaan kautta kuten myös vieraat! 

Kuvat: Maria Hedengren

Olemme kaikin puolin tyytyväisiä palveluunne ja ehdottomasti suosittelemme teitä myös eteenpäin. Kaikki meni muutenkin hääpäivänämme ihan nappiin. Iso kiitos kuuluu siitä myös teille"

-TARJOILUPALVELUT, HUOMENLAHJA ITSELLESI, KEVÄTMORSIAN 2018

Kiitos hyvästä palvelusta, suosittelen teitä varmasti eteenpäin :)

HUOMENLAHJA, KESÄMORSIAN 2018

Meillä oli häissä henkilökuntaa tarjoilijoina ja tämän lisäksi henkilökunta hoiti kaikki häiden juoksevat asiat ja kaikki sujui kuin itsestään. Ilovepartylta saimme myös juhlakoristeisiin ja käytännön asioihin konsultointia, heidän asiantuntijuuden ansiosta monta huolta katosi. Sovituista asioista pidettiin kiinni ja palvelu oli todella ammattitaitoista, sujuvaa ja tekijät olivat todella ystävällisiä. Heiltä ostettu palvelu takasi meille stressittömät häät.  Palvelu ja yhteistyö heidän kanssaan sujui täydellisesti, 5/5.

TARJOILIJAPALVELUT, HUOMENLAHJA, SOMISTUS, KESÄMORSIAN 2018

"Juhlat meni meillä tosi hyvin. Oltiin tosi tyytyväisiä loppusiivoukseen."

HUOMENLAHJA, KESÄMORSIAN 2018

"Olette mahtavia, ihanaa kun kaikki sujuu niin helposti, itselläni on ollut paljon vaikeuksia muiden hääjärjestelyiden kanssa"

VUOKRATUOTTEET, KESÄMORSIAN 2018

Todella suuret kiitokset juhlista, kaikki oli enmmän kuin täydellistä!!! SUURET KIITOKSET, OLETTE AIVAN MAHTAVIA!!!!!

SOMISTUSSUUNNITELMA, VUOKRATUOTTEET, HUOMENLAHJA, HÄÄPARI 2019

Palvelu oli erittäin hyvää ja toimivaa! Asiakaspalvelu todellakin hallussa! Tuolihuput ja rusetit upeita, tekivät juhlapaikasta arvokkaamman näköisen, kiitos!!

VUOKRATUOTTEET, KESÄMORSIAN 2019

Tarjoilijapalveluiden lisäksi tilasimme myös ruuat sekä astiat. Kaikki onnistui hienosti

CATERING, MORSIUSPARIN ÄITI 2019

Tuli paljon kehuja teistä! Kivakiva!

TARJOILIJAPALVELUT, RAVINTOLA 2019

Tarkka ja ystävällinen maskeeraaja, joka saapui oikeaan aikaan ja teki juhlavieraille ihanat kimaltavat kasvomaalaukset.

LASTENJUHLAT; GLITTER-KASVOMAALAUKSET, 7V TYTÖN ÄITI

Palvelu oli erittäin hyvää ja toimivaa! Asiakaspalvelu todellakin hallussa! Tuolihuput ja rusetit upeita, tekivät juhlapaikasta arvokkaamman näköisen, kiitos!!

VUOKRATUOTTEET, KESÄMORSIAN 2019