©2017 by iloveparty. Proudly created with Wix.com

SYNTYMÄPÄIVÄT

Merirosvojuhlat vai frozen-bileet? Lasten juhlia suunnitellessa aina on kysyttävä mitä lapsi toivoo. Toiveista on hyvä lähteä suunnittelemaan teemaa tai tapahtumavirtaa juhlien läpi. Lapset eivät ole kiinnostuneita millaisia kukkia on pöytien kulhoissa. Juoni on tekemisessä ja mielikuvituksessa, joka juhlien ympärille luodaan. Usein osa lapsen syntymäpäiväkokemusta on se, että hänen otetaan suunnitteluun mukaan. Yllätysjuhlissa oleellista puolestaan on somistus, koska lapsi elää hetkessä, ja yllätyksen myötä somistuksen avulla lapsi ymmärtää nopeammin, mistä on kyse.

Suunnittelu, kilpailutus, somistus- ja hankintatyö 45e/h

GLITTER-KASVOMAALAUS

Kimalle-kasvomaalauksen tekijä saapuu juhliisi lisäämään juhlaväellä kimallusta kasvoille. Hintaan sisältyy tekijä ja kimalletarvikkeet. Lasten kasvomaalaukseen kannattaa varata noin 5- 8min per henkilö. Mikäli halutaan näyttävämpiä maalauksia, tulee varata noin 15min /hlö.

Ensimmäinen tunti 100e/(min.veloitus) seuraavasta tunnista alkaen 55e/h.

* lasten juhlissa 1 tunti on riittänyt hyvin 5-10 lapsen kasvomaalaukseen.

AARREKARTTA-SUUNNISTUS

Aarrekartta-suunnistus sopii hyvin hieman vanhemmille lapsille tai koko perheelle sekä perhetuttujen kanssa huvitteluun. Suunnistusrastit ja tehtävät rasteilla suunnitellaan haluamaasi lähiympäristöön. Rasteilla  henkilökuntamme opastaa ja arvio tehtävän suoritusta, myös aika vaikuttaa suorituksen pisteisiin. Suunnistuksen kesto 1-3h. Suunnistus toimii parhaiten isommalla porukalla, jotta mukaan saadaan kilpailuhenkeä;)

Hinta 49e per osallistuva henkilö

(Minimiryhmäkoko 14hlö) sisältää suunnittelun, toteutuksen, toteutuksen tarvikkeet, retkijuomaa, oppaat ja muut alku- ja loppujärjestelyt.

BILETYTTÖJEN PAKETTI-SYNTTÄRIT

*Sisältää 8-20 lapselle glitter- kasvomaalaukset

* Pikakampaukset

* Photobooth asusteet ja kehyksen pikakamerakuvaukseen, sisältää 20 kpl pikakamerakuvia esimerkiksi vieraskirjaan tai kavereille muistoksi

340e

Lisäpalvelut: 

Lisäkuvatkuvat 10 kpl /15e

Vieraskirja kuvia varten 20e